Samen de zorg delen

Onze medewerkers en vrijwilligers koesteren ieder contact en verlenen zorg met persoonlijke aandacht. Maar de unieke aandacht van familie en vrienden kunnen zij natuurlijk niet vervangen. Een luisterend oor, een arm om de schouder, samen eten of een wandeling maken. De contacten met familie en vrienden verrijken het leven van ouderen. Daarom werken we bij Careaz samen en delen we de zorg: u als familie, wij als zorgprofessionals.

Ieder zijn bijdrage

Als uw dierbare bij Careaz woont, blijft u betrokken. Natuurlijk kunt u altijd gezellig op bezoek komen of contact houden door te appen of te skypen. Maar u kunt ook meedoen met activiteiten of daadwerkelijk meehelpen in de zorg. Samen maken we afspraken over hoe we de zorg zo goed mogelijk kunnen organiseren. Komt u op bezoek en wilt u een hapje mee-eten? Of woont u verder weg en wilt u een nachtje blijven logeren? Ook dat kan. Bespreek het gerust met onze zorgmedewerkers.

Makkelijk in contact

Ook als u even wat minder tijd hebt of als u wat verder weg woont, houden we makkelijk contact. In ons digitale klantportaal Caren kunt u elke dag lezen hoe de dag van uw partner, vader of moeder is verlopen en welke zorg wij hebben verleend. Zo kunt u op afstand toch volgen hoe het met uw dierbare gaat. En natuurlijk kunt u ook altijd zelf een berichtje achterlaten voor de verzorgenden.

Careaz Borculo 090920 Algemeen 598