Persoonlijke verzorging

Zoekt u hulp bij uw dagelijkse verzorging? Onze verzorgenden bieden u hulp en ondersteuning, zodat u zo veilig en comfortabel mogelijk kunt blijven wonen in uw eigen omgeving. De verzorgenden kunnen hulp bieden op ieder moment van de dag. Dat begint al bij het opstaan, douchen en aankleden. Zij kunnen u ook herinneren aan het innemen van uw medicatie, helpen bij incontinentie en ondersteunen bij cognitieve problemen zoals dementie. Ook in de laatste levensfase verzorgen zij u, zodat u zich zo prettig mogelijk voelt.

Careaz Borculo 090920 Algemeen 303

Aanmelden en kosten

U kunt zonder verwijzing contact opnemen met de wijkverpleegkundige. De kosten voor persoonlijke verzorging worden vergoed uit uw zorgverzekering en er geldt geen eigen risico. Het is ook mogelijk om persoonlijke verzorging vanuit een indicatie Wet langdurige zorg (Wlz) of via uw persoonsgebonden budget (PGB) te financieren. In dat geval betaalt u wel een eigen bijdrage.

Wilt u eerst meer informatie? Onze wijkverpleegkundigen staan u graag te woord. Zij zijn direct bereikbaar op telefoonnummer 0544 745 555.

‘Er wordt met hart en ziel gewerkt en dat voel je’

Een tijdje geleden was ze erg ziek. Alleenstaand, zonder kinderen en familie wonend in het Westen maakten dat ze ondersteuning nodig had van de thuiszorg. Ze koos voor Careaz en is het zorgteam heel dankbaar. Lees hier het hele verhaal van mevrouw Lenderink-van Eck Poppe.