Terminale thuiszorg

Wilt u tijdens uw laatste levensfase graag thuis blijven wonen, in uw vertrouwde omgeving en in de nabijheid van uw naaste familie? Careaz helpt u graag om dit mogelijk te maken. Wij staan u bij en begeleiden u tijdens uw laatste levensfase, zowel overdag als ‘s nachts. Onze medewerkers doen er alles aan om het u zo comfortabel mogelijk te maken en hebben ook oog voor uw naaste familie en vrienden. U wordt verzorgd door de verzorgenden die u al kent en door medewerkers van ons specialistisch verpleegkundig team.

Aanmelden en kosten

Voor terminale thuiszorg is een indicatie nodig. De wijkverpleegkundige bekijkt samen met uw huisarts welke zorg u nodig hebt en stelt uw indicatie vast. De kosten voor terminale thuiszorg zorg worden vergoed uit uw zorgverzekering en er geldt geen eigen risico.

Wilt u eerst meer informatie? Onze wijkverpleegkundigen staan u graag te woord. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0544 745 555.

Careaz Lichtenvoorde 040820 Arbeidsmarkt 197

Tot het einde samen slapen

Anke Giesen, senior verpleegkundige in het VTH-team van de thuiszorg, gespecialiseerd in oncologie en palliatieve zorg, zorgde met haar creativiteit voor een prachtige oplossing voor een echtpaar dat afscheid van elkaar moest nemen. Lees hier het verhaal van Anke.