Alzheimer Trefpunt Lichtenvoorde over mantelzorg bij dementie

Geplaatst op 20 oktober 2021

Op woensdag 27 oktober opent het Alzheimer Trefpunt (voorheen Alzheimer Café) Lichtenvoorde weer haar deuren. Het thema tijdens deze bijeenkomst is: mantelzorg bieden aan mensen met dementie.

U bent deze avond van harte welkom in Cultureel Centrum Den Diek. De ‘gezichten’ achter het Alzheimer Trefpunt stellen zich aan u voor en leggen graag uit wat het Trefpunt voor mantelzorgers en voor mensen met dementie kan betekenen. Omdat het op 10 november ‘Dag van de Mantelzorger’ is, gaan we deze avond samen in gesprek over het onderwerp ‘mantelzorg’. Wat betekent het voor u om mantelzorg te bieden aan een partner of een ouder met dementie? U kunt in gesprek met lotgenoten, vragen stellen aan professionals en tips en ervaringen delen. Aan het eind van de avond krijgen alle bezoekers het boek ‘Heel je leven’ van Anneke Blok-van Hilten cadeau.

Alzheimer Trefpunt Lichtenvoorde over mantelzorg bij dementie

Over het Alzheimer Trefpunt in Lichtenvoorde
De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert maandelijks een Alzheimer Trefpunt in Lichtenvoorde op de vierde woensdag van de maand. Iedere maand staat een ander thema centraal. Het Alzheimer Trefpunt is er voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen die u meemaakt of bezighoudt.

Praktische informatie
Wanneer: woensdag 27 oktober 2021
Waar: Cultureel Centrum Den Diek, Dijkstraat 30 in Lichtenvoorde. (Ingang aan zijde Hamelandhal, Meer de Walcherenstraat 3)
Hoe laat: van 20.00 uur tot 21.30 uur (zaal open vanaf 19.30 uur), aanmelden is niet nodig.
Meer informatie: www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of bel naar Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland: (06) 1351 4411