Logeren

Kan uw mantelzorger tijdelijk niet voor u zorgen vanwege een vakantie? Of om even thuis tot rust te kunnen komen? Dan bent u van harte welkom om te komen logeren bij Careaz. Zo kan uw mantelzorger even op adem komen en met een gerust hart genieten van een heerlijke vakantie of van een vrij weekend. Na de logeerperiode gaat u weer terug naar huis.

Carez Lichtenvoorde 200720 Algemeen 788 e1602080336494

Zoveel mogelijk als thuis

We stemmen graag met u af wanneer u komt logeren en hoe u uw dag wilt invullen. We bieden een vertrouwde, huiselijke omgeving met de juiste zorg en ondersteuning binnen handbereik. U kunt zich terugtrekken op uw kamer, maar u kunt ook het gezelschap opzoeken van anderen tijdens de maaltijden of in het Grand Café. En uw familieleden zijn uiteraard altijd welkom om gezellig langs te komen en een hapje mee te eten.

Aanmelden en kosten

Voor logeren bij Careaz hebt u een indicatie nodig van het Centrum voor Indicatiestelling Zorg (CIZ) of van uw gemeente. Met een indicatie krijgt u een groot deel van de kosten voor logeren vergoed. Daarnaast betaalt u altijd een eigen bijdrage. Heeft u al een indicatie op basis van de Wet langdurige zorg (Wlz) maar woont u nog thuis dan komt u zeker in aanmerking voor herstelzorg. U kunt logeren ook particulier inkopen en de kosten volledig zelf betalen. Soms vergoedt uw zorgverzekeraar een deel van de kosten vanuit de aanvullende zorgverzekering.