Locatie Patronaatshof

Op een steenworp afstand van hartje centrum Lichtenvoorde ligt Patronaatshof. Hier wonen voelt al snel warm en vertrouwd. U woont in een kleine woongroep en vormt samen met de andere bewoners en zorgmedewerkers een huishouden. Iedereen draagt z’n steentje bij en helpt op zijn of haar manier met huishoudelijke taken, zoals wassen of koken. De gemeenschappelijke huiskamers hebben een balkon en de hal is ingericht als tuinterras. Hier worden activiteiten op maat georganiseerd waar u aan deel kunt nemen. Bij Patronaatshof heerst een gemoedelijke sfeer. Er werkt een klein, vast team van zorgmedewerkers. Iedereen kent elkaar en persoonlijke aandacht staat voorop. U zult zich snel thuisvoelen.

Wie wonen hier?

Patronaatshof is een comfortabele, veilige woonomgeving voor mensen met dementie.

Neem zelf een kijkje

Meer zien?

Met deze 360-graden tour krijgt u een nog beter beeld van Patronaatshof. ‘Loopt’ u zelf rond en neem een kijkje in een appartement en de huiskamer van Woongroep 3.

Klik hier voor de tour
  • Op de eerste verdieping zijn drie woongroepen, elk voor acht bewoners. U hebt een ruime zit-slaapkamer (37 m2) en deelt een badkamer met één andere bewoner. Daarnaast kunt u altijd terecht in de gezamenlijke huiskamer voor activiteiten, een kopje koffie of om samen te eten.
  • Op de begane grond en tweede verdieping liggen seniorenappartementen. U kunt deze huren via Pro Wonen.

Alle woningen zijn voorzien van een bed, linnenkast, vloer- en muurbekleding en gordijnen. U richt uw
kamer verder in met uw eigen spullen. Patronaatshof heeft een lift.

Weten wat er te doen is op deze locatie?

Welzijnscoaches van Careaz bedenken elke maand een nieuw programma vol verschillende activiteiten voor mensen met en zonder een indicatie dagactiviteiten.

Kapper en pedicure

Op afspraak

Dagactiviteiten

Maandelijks programma Lichtenvoorde