Vrienden van Careaz

Alleen ben je sneller, maar samen kom je verder. Daarom zijn we bij Careaz zo blij dat ouderen die wonen op onze locaties in Borculo, Dinxperlo en Lichtenvoorde zich gesteund weten door vriendenstichtingen. Deze vriendenstichtingen zamelen geld in voor projecten waar geen reguliere financiering voor is. Daarmee leveren zij een belangrijke bijdrage aan het welzijn van ouderen.

Vrienden van Antoniushove

De stichting Vrienden van Antoniushove biedt al meer dan 25 jaar materiële steun aan ouderen van onze locaties Antoniushove, Patronaatshof en Hof van Flierbeek in Lichtenvoorde. Hiermee is al zeer veel gerealiseerd, zoals een rolstoelbus, een snoezelbadkamer en een beweegtuin. Maar ook een jeu de boule-baan, een binnenbioscoop, een wensboom voor mensen met dementie en waakmanden. Wilt u meer weten? Neem dan eens een kijkje op de Facebookpagina van Vrienden van Antoniushove.

U kunt donateur worden! Met een gift van minimaal € 25 euro per jaar bent u al Vriend en ontvangt u gratis het huisblad ‘De Antoniusbode’. Bedrijven kunnen donateur worden voor een bedrag van minimaal € 75. Klik hier voor een overzicht van bedrijven die al donateur zijn. Om donateur te worden stuurt u een mail naar bhoenderboom@hoenderboom.nl. Doet u liever een eenmalige gift? Maak dan uw donatie over op bankrekeningnummer NL22RABO0386113300.

Klik hier voor de jaarrekening van de Vrienden van Antoniushove.

Vrienden van J.W. Andriessen

De stichting Vrienden van J.W. Andriessen zamelt geld in om de bewoners iets extra’s te bieden. Sinds de nieuwbouw in 2011 is gerealiseerd heeft de stichting op vele manieren haar steentje bijgedragen. De Vrienden zorgden onder andere voor tuinmeubels op alle terrassen, een duofiets, een snoezelkar en bankjes en trapfietsen in de beweegtuin. Ook dragen de Vrienden zorg voor het huisblad ‘de Heerlijkheid’.

Er blijven altijd wensen. U kunt helpen om die te realiseren door donateur te worden. Steun daarom het werk van de Vriendenstichting! Voor meer informatie en om u aan te melden als donateur kunt u terecht bij de gastvrouwen van J.W. Andriessen in Borculo. Wilt u meteen een gift overmaken? Dat kan via bankrekeningnummer: NL02 RABO0154389390.

Klik hier voor de jaarrekening van Vrienden van J.W. Andriessen.

Vrienden van Dr. Jenny

‘We hebben het zelf goed, dus waarom ook de bewoners van Careaz niet?’ Dat is het doel van de Vrienden van Dr. Jenny. De stichting zamelt geld in voor extra voorzieningen voor ouderen en zorgvragers in Dinxperlo. De ene keer is dat een bloemetje, de andere keer de aanschaf van een electrocar, een Wellnes Nordic Relax Chair of de verbreding van een wandelpad. Stuk voor stuk initiatieven die het leven van ouderen aangenamer maken.

Wilt u donateur worden van Stichting Vrienden van Careaz Dr. Jenny? Dan kunt u zich aanmelden via vriendendrjennywzc@gmail.com. Wilt u meteen een gift doen? Dat kan via bankrekeningnummer NL28RABO0364870095. Voor meer informatie kunt u ook terecht bij de gastvrouwen van Dr. Jenny – Veensgracht.

Klik hier voor de jaarrekening van Vrienden van Dr. Jenny.