Zelfstandig wonen met de juiste zorg

Wilt u zelfstandig blijven wonen, maar merkt u dat sommige alledaagse bezigheden niet meer vanzelf gaan? Gelukkig kunt u mét zorg en ondersteuning van Careaz vaak gewoon in uw eigen, vertrouwde omgeving blijven wonen. We komen graag bij u thuis om uw persoonlijke wensen en behoeften te bespreken. Samen kijken we hoe we de zorg het beste kunnen inpassen in uw dagelijkse leven.

Wijkteams

Wij werken met kleine, professionele wijkteams in de gemeenten Aalten, Berkelland en Oost Gelre. Als het nodig is, staan wij voor u klaar. Bijvoorbeeld als u hulp wilt bij het opstaan en naar bed gaan, het aantrekken van uw steunkousen of het doen van het huishouden. Maar ook voor medische zorg, zoals het verzorgen van een wond of het geven van injecties, kunt u op ons rekenen.

Onze medewerkers van de wijkteams bieden u graag zorg aan huis wanneer u woont in Groenlo, Lichtenvoorde, Vragender, Harreveld, Zieuwent, Lievelde, Mariënvelde, Dinxperlo, Aalten, Borculo en Geesteren (ofwel in postcodegebieden: 7141, 7131, 7132, 7134, 7135, 7136, 7137, 7263, 7091, 7121, 7122, 7123, 7271 en 7274).

zorg aan huis van Careaz

“Thuiszorg bespaart mij energie voor de rest van de dag.”

Het is niet alledaags, een thuiszorgcliënt van 48 jaar jong. Maar het is wel de realiteit van Inge Verkerk uit Dinxperlo. Door een ernstig auto-ongeluk heeft ze hulp nodig bij haar persoonlijke verzorging. Lees hier het verhaal van Inge.