Behandelteam

Careaz is gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen. Onze specialisten ouderengeneeskunde hebben specifieke kennis en expertise in medische zorg, behandeling en begeleiding van ouderen. Daarnaast werken in ons behandelteam psychologen, beweegagogen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten, verpleegkundig specialisten en geestelijk verzorgers. Ook hebben wij een technische geneeskundige in dienst die met een medische blik kijkt naar de inzet van technologische mogelijkheden om u optimaal te kunnen ondersteunen.

‘Het moet vooral leuk zijn wat we doen. Tijdens het plezier maken, zijn bewoners onbewust met hun spierkracht of conditie bezig. Ze denken even niet aan wat ze mankeren. We tennissen bijvoorbeeld met ballonnen. Maar er is ook een meneer waarmee ik voetbal in de huiskamer. De lach op zijn gezicht is prachtig!’

Loes van Beek, bewegingsagoog

Aandoeningen

Het behandelteam van Careaz heeft kennis van verschillende aandoeningen bij ouderen. Bijvoorbeeld over somatische (lichamelijke) beperkingen, dementie en Korsakov. Maar ook over diabetes, wonden, of verder leven na een beroerte, TIA of herseninfarct. Met ons behandelteam kunnen wij ouderen met complexe zorgvragen die bij ons wonen de juiste, intensieve zorg en behandeling bieden.

Carez Lichtenvoorde 200720 Algemeen 842