Locatie Dr. Jenny – Heelweg

Wonen bij Dr. Jenny – Heelweg is gemoedelijk en huiselijk. U woont hier vlakbij het gezellige centrum van Dinxperlo, tegen de grens met Duitsland aan. Dr. Jenny – Heelweg heeft kleinschalige woongroepen speciaal voor mensen met dementie. U woont in een groep met maximaal zes bewoners en kunt uw persoonlijke dagritme zoveel mogelijk voortzetten. Uw woonomgeving is overzichtelijk met weinig prikkels. Er werkt een klein, vast team van zorgmedewerkers en huishoudelijk ondersteuners, wat u snel een vertrouwd en veilig gevoel zal geven. Op de woongroepen worden activiteiten en af en toe een uitstapje georganiseerd waar u aan deel kunt nemen. Daarnaast kunt u bij Dr. Jenny samen met uw familie of een vrijwilliger heerlijk wandelen in de mooie tuin of gezellig iets eten en drinken in het Grand Café.

In het blad De Schakel leest u meer informatie over Dr. Jenny en de activiteiten. Het blad verschijnt vier keer per jaar.

Wie wonen hier?

Dr. Jenny – Heelweg is een prettige, veilige woonomgeving voor mensen met dementie. U kunt hier wonen als u een indicatie hebt vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz).

Neem zelf een kijkje

Meer zien?

Met deze 360-graden tour krijgt u een nog beter beeld van een appartement in Dr. Jenny – Heelweg. ‘Loopt’ u zelf rond en neem een kijkje in een kamer op ’t Boesveld.

Klik hier voor de tour
  • Er zijn vijf woongroepen: vier op de begane grond en één op de eerste verdieping. U hebt hier een eigen zit-slaapkamer (22 m2) en deelt een badkamer met drie andere bewoners. Verder is er een gezamenlijke huiskamer voor activiteiten, om samen te eten of een kopje koffie te drinken. De woongroepen op de begane grond liggen in een carré met een binnentuin.
  • Bij Dr. Jenny – Heelweg zijn ook aanleunwoningen. U kunt deze huren of kopen via De Woonplaats.

Weten wat er te doen is op deze locatie?

Welzijnscoaches van Careaz bedenken elke maand een nieuw programma vol verschillende activiteiten voor mensen met en zonder een indicatie dagactiviteiten.

Grand café

Openingstijden: dagelijks van 9.00 uur tot 19.00 uur

Winkeltje

Openingstijden: maandag t/m zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur

Kapper, pedicure en coupeuse

Op afspraak

De Orangerie

Lezen, biljarten, een spelletje doen of feestje geven

Hulpmiddelen uitleen

Uitleen van scootmobiel, duofiets, tandem en rolstoelen via Figulus 0315 655 282

Dagactiviteiten

Maandelijks programma Dinxperlo