Disclaimer

Careaz.nl gepubliceerd op 26 oktober 2020 door Careaz in Lichtenvoorde.

Deze website is bestemd voor het verstrekken van informatie over het aanbod en de mogelijkheden van Careaz. De website bevat relevante informatie voor ouderen en hun naaste familie, bedrijven en organisaties, (zorg-)partners, gemeenten, (mogelijk toekomstige) medewerkers, vrijwilligers en overige geïnteresseerden. De informatie op deze website is met uiterste zorg samengesteld. We proberen de informatie steeds zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden. Er kunnen aan deze website echter geen rechten ontleend worden.

Gebruik content

De inhoud van deze website en op het Careaz-logo rusten auteursrechten. Niets uit deze website mag op enigerlei vorm of wijze gekopieerd en/of veranderd worden zonder voorafgaande toestemming van de afdeling Communicatie van Careaz. Dat geldt met nadruk voor de gebruikte foto’s.

Linken naar Careaz.nl

Links vanuit andere website naar de Careaz-website is toegestaan op voorwaarde dat dit de goede naam van Careaz niet aantast en mits ermee geen instemming door en/of steun van Careaz wordt gesuggereerd waar dat niet het geval is. Linken naar deze website dient bij voorkeur te geschieden naar de homepage.

Melding onjuiste/onvolledige informatie

Staat er op deze website informatie waarvan je denkt dat deze onjuist of onvolledig is, stuur dan een e-mail via het contactformulier.