Herstellen

Is na een ziekenhuisopname uw conditie nog niet op orde? Of hebt u na een operatie professionele zorg nodig? Dan kunt u bij Careaz herstellen in een veilige en gezellige omgeving. Onze zorg en ondersteuning zijn erop gericht dat u zo snel mogelijk beter wordt en de dagelijkse dingen weer zelf kunt doen. Na de herstelperiode gaat u weer naar huis, indien nodig met thuiszorg van Careaz.

Huiselijk omgeving

Herstellen kan in onze locaties in Borculo, Dinxperlo en Lichtenvoorde. U hebt de beschikking over een ingericht appartement in een huiselijke omgeving met alle gewenste ondersteuning en voorzieningen binnen handbereik. U kunt zich terugtrekken op uw kamer, maar u kunt ook het gezelschap opzoeken van anderen tijdens de maaltijden of in het Grand Café. Uw familie is uiteraard altijd welkom!

Aanmelden en kosten

Voor herstel na een ziekenhuisopname hebt u een verwijzing nodig van uw huisarts of een arts uit het ziekenhuis. Ook kunt u met een indicatie van het Centrum voor Indicatiestelling Zorg (CIZ) bij ons terecht. Heeft u al een indicatie op basis van de Wet langdurige zorg (Wlz) maar woont u nog thuis dan komt u zeker in aanmerking voor herstelzorg. Vergoeding van herstelzorg kan soms ook via uw zorgverzekeraar. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering staat bij welke aanvullende verzekering u recht hebt op een vergoeding.

Carez Lichtenvoorde 200720 Algemeen 320 e1602080816830