Locatie Antoniushove

Midden in Lichtenvoorde vindt u Antoniushove. Een nieuw, modern woonzorgcomplex met 72 appartementen voor ouderen die intensieve zorg nodig hebben. De rookvrije gebouwen hebben aan de voorzijde zicht op het levendige centrum of het gemeentehuis en grenzen aan de achterzijde aan de parktuin waarin u een wandelingetje kunt maken.

De 72 ruime appartementen (45 m2, zie plattegrond) zijn allemaal geschikt voor één persoon of een echtpaar dat beiden een indicatie heeft. Ze bestaan uit een keukentje en zitgedeelte, een afgescheiden slaapkamer en aparte, ruime badkamer.

Op de begane grond vindt u het Grand Café waar u, alleen of samen met anderen, iets kunt eten en drinken en mensen kunt ontmoeten. U kunt vanuit het Grand Café ook plaatsnemen op het aangrenzende terras of even het park inlopen. Voor de kleine boodschappen heeft Antoniushove een winkelwand.

Op de etages zijn er buurtpleinen met onder andere een kapper en wekelijkse activiteiten waaraan u deel kunt nemen. De verdiepingen beschikken daarnaast allemaal over gemeenschappelijke buurtkamers met een keuken en meerdere balkons.

Careaz werkt vanuit positieve gezondheid, waarbij vooral gekeken wordt naar wat u wél kan en wat familie of omgeving kan doen om u te ondersteunen. Zodat u ‘uw eigen leefwijze’ zolang mogelijk kunt voortzetten. Er is altijd een zorgmedewerker dichtbij. Het vaste team aan zorgmedewerkers doet er alles aan om u een vertrouwd en veilig gevoel te geven bij Antoniushove. De meeste zorgmedewerkers komen uit de directe omgeving. Zij staan garant voor aandachtvolle zorg en een warm thuis.

Wie wonen hier?

Antoniushove is een fijne, rookvrije, woonomgeving voor ouderen met uiteenlopende zorgvragen. U kunt hier wonen als uw gezondheid achteruit gaat, u niet langer alleen kunt wonen en u wilt kunnen vertrouwen op alle zorg en ondersteuning binnen handbereik. U kunt hier wonen als u lichamelijke beperkingen hebt en intensieve zorg en behandeling nodig hebt. En u kunt hier wonen als u dementie hebt.

Neem zelf een kijkje

Hieronder ziet u een impressie van de appartementen, buurtkamers en gemeenschappelijke ruimtes van Antoniushove en Rapenburgerhof.

Weten wat er te doen is op deze locatie?

Welzijnscoaches van Careaz bedenken elke maand een nieuw programma vol verschillende activiteiten voor mensen met en zonder een indicatie dagactiviteiten. U kunt onder meer creatief bezig zijn, een spelletje doen, zingen of luisteren naar muziek, bewegen speciaal voor ouderen, bloemschikken of mee gaan met uitjes die georganiseerd worden.

Grand Café

Openingstijden: dagelijks van 9.00 uur tot 19.00 uur

Winkeltje

Openingstijden: maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 12.00 en 14.00 tot 17.00 uur

Kapper, pedicure en coupeuse

Op afspraak

Dagactiviteiten

Maandelijks programma Lichtenvoorde