Feestelijke ingebruikname nieuwe rolstoelbus Dr. Jenny

Geplaatst op 26 juni 2024

Op donderdag 20 juni heeft Careaz Dr. Jenny een nieuwe elektrische rolstoelbus in gebruik genomen. Onder grote belangstelling hadden de heren Verbeek en Pardijs, beiden vrijwillige chauffeurs, de eer om de bus feestelijk in te wijden.

Na een zorgvuldige voorbereiding en diverse testritjes is de keuze uiteindelijk gevallen op een elektrische Volkswagen Crafter die niet alleen duurzamer is dan de oude bus maar ook geluidsarmer waardoor men elkaar beter kan verstaan tijdens het rijden.

De rolstoelbus wordt gebruikt voor het halen en brengen van bezoekers van de dagzorg én voor activiteiten en uitstapjes met bewoners. Dat de chauffeurs af en toe een extra rondje rijden of een ommetje maken wordt door de gebruikers wel gewaardeerd.

De aanschaf van de nieuwe rolstoelbus is gedaan vanuit Careaz met financiële ondersteuning van de Stichting Vrienden van Dr. Jenny.

Goede samenwerking met vrijwilligers
De rolstoelbus kan alleen ingezet worden dankzij de fantastische inzet van diverse vrijwilligers die de bus besturen. Wij zijn deze vrijwilligers dan ook ontzettend dankbaar!

Meer informatie?
Wil u meer informatie over het reserveren van de rolstoelbus? Neem dan contact met ons op via 088 110 6000.

Op naar veel veilige kilometers!