Nieuwe bestuurder stelt zich kort voor

Geplaatst op 19 januari 2022

Maandag 17 januari was de eerste werkdag van de nieuwe bestuurder van Careaz: Ingrid Wolbert. De komende weken staan voor haar in het teken van kennismaken en inlezen. Ook via de weg stelt ze zichzelf graag even voor.

Beste allemaal,

Net begonnen lukt het me niet om op korte termijn persoonlijk kennis te maken, dat vraagt begrijpelijkerwijs meer tijd. Om die reden vind ik het dan ook prettig om me op deze manier al kort aan jullie voor te stellen.

Ooit ben ik begonnen als verpleegkundige. Met veel plezier heb ik in de praktijk zorg en ondersteuning geboden aan de cliënt/patiënt en diens mantelzorgers. Vanaf daar ben ik doorontwikkeld naar team leidinggevende, zorgmanager, manager Bedrijfsvoering en uiteindelijk naar bestuurder.

Naast mijn passie voor de zorg zegt dit eigenlijk al dat ik erg van ontwikkeling houd. Ontwikkeling kan breed gezien worden op het gebied van kennis en kunde, kwaliteit maar ook in samenwerking binnen de organisatie en ook regionaal.

Ontwikkeling kan echter alleen maar plaatsvinden als je aandacht hebt voor elkaar en mét elkaar. Aandacht voor degene voor wie je je werk doet: onze cliënten en hun mantelzorgers, maar ook voor je collega’s en de vrijwilligers. Aandacht is heel belangrijk en is een mooi uitgangspunt binnen Careaz, dat heb ik de afgelopen dagen zelf al mogen ervaren.

In de komende periode is mijn streven om zoveel mogelijk mensen te gaan ontmoeten en spreken. Eerst om kennis te maken, maar ik hoop op korte termijn ook mee te lopen in de praktijk om te ervaren hoe het er daar allemaal aan toegaat.

Wie weet ontmoeten we elkaar dan. Ik kijk er naar uit!

Met hartelijke groet,

Ingrid Wolbert