Strategische Koers 2021-2024

Geplaatst op 06 september 2021

Careaz is in 2020 begonnen met een nieuwe strategische koers, samen met collega’s van verschillende afdelingen en locaties. En toen kwam Corona. Na een ontwrichtend jaar zijn in de zomer de belangrijkste thema’s weer opgepakt en inmiddels is de nieuwe strategische koers vastgesteld.

Innoveren en investeren

Bestuurder Liedy Vennegoor: “Er zijn twee woorden heel belangrijk in onze nieuwe strategie en dat zijn innoveren en investeren. We willen innoveren omdat we weten dat de zorgvraag enorm gaat toenemen en we steeds minder mensen hebben om die zorgvraag te kunnen beantwoorden. En we willen investeren omdat we het echt nodig vinden om datgene te doen wat de maatschappij van ons vraagt.”

Persoonlijk, dichtbij en vertrouwd

“Careaz staat altijd voor persoonlijke zorg, dichtbij en vertrouwd. Dat willen we heel graag blijven volhouden”, aldus Liedy Vennegoor. “En om dat te kunnen, moeten we gaan uitbreiden. Dus we zullen daar waar we kansen krijgen in ons werkgebied de kansen ook daadwerkelijk aangrijpen om dat te doen. Daarbij moeten we onszelf ook opnieuw uitvinden. Daarom is het zo belangrijk om iedere keer weer terug te grijpen op die twee woorden: innoveren en investeren.”

Op deze pagina leest u onze ambitie voor komende jaren en de vijf belangrijkste thema’s.