Locatie J.W. Andriessen

Wonen bij J.W. Andriessen is gezellig en gemoedelijk. Deze locatie ligt aan de Berkel, op loopafstand van het centrum van Borculo. U woont in een modern gebouw in een groenrijke omgeving, omringd door licht en ruimte. U kunt heerlijk vertoeven in de belevingstuin, die in mei 2023 is geopend, en er is een mooi overdekt terras waar u gezellig kunt zitten om van het weer te genieten. Verder zijn er een winkeltje, een kapper en pedicure en een Grand Café waar u alleen of samen met anderen iets kunt eten en drinken. Ook mensen uit de buurt, onze noabers, zijn hier van harte welkom. Elke week zijn er activiteiten waar u aan deel kunt nemen. Veel bewoners van J.W. Andriessen komen uit Borculo of de directe omgeving en kennen elkaar van vroeger. Ook de meeste zorgmedewerkers komen uit de buurt. U zult zich hier vanaf de eerste dag thuisvoelen,

Wie wonen hier?

J.W. Andriessen is een prettige, rookvrije, woonomgeving voor ouderen met uiteenlopende zorgvragen. U kunt hier wonen als uw gezondheid achteruit gaat en u wilt kunnen vertrouwen op zorg en ondersteuning binnen handbereik. U kunt hier wonen als u lichamelijke beperkingen hebt en intensieve zorg en behandeling nodig hebt. En u kunt hier kleinschalig wonen als u dementie hebt. Tot slot kunt u kunt hier alleen of als echtpaar wonen. J.W. Andriessen biedt daarnaast ook mogelijkheden voor tijdelijk wonen, bijvoorbeeld om te herstellen na een ziekenhuisopname.

Neem zelf een kijkje

Meer zien?

Met deze 360-graden tour krijgt u een nog beter beeld van J.W. Andriessen. ‘Loopt’ u zelf rond en neem een kijkje in de appartementen van het woonzorgcentrum of het kleinschalig wonen voor mensen met dementie. Ook ziet u waar de dagactiviteiten plaatsvinden, de algemene ruimtes en de omgeving.

  • Op de eerste en tweede verdieping zijn 38 appartementen (32 m2) voor ouderen met uiteenlopende zorgvragen. U hebt een woonkamer met keukenblok, een aparte slaapkamer en een eigen badkamer. De appartementen zijn zowel geschikt voor alleenstaanden als voor echtparen.
  • Mensen met dementie kunnen op de begane grond en eerste verdieping kleinschalig wonen. Er zijn vier woongroepen met elk acht slaapkamers (12 m2) en een grote gemeenschappelijke huiskamer met keuken. Hier wordt samen gegeten en worden activiteiten op maat georganiseerd. De badkamer deelt u met één andere bewoner. Per twee woongroepen is er een eigen tuin.
  • Tegenover J.W. Andriessen liggen seniorenappartementen. U kunt deze huren via Rebo Vastgoedmanagement.

Alle kamers en appartementen zijn voorzien van een bed, linnenkast, vloer- en muurbekleding en gordijnen. U richt uw kamer of appartement verder in met uw eigen spullen. J.W. Andriessen heeft liften en is daarmee geschikt voor mensen die rolstoelafhankelijk zijn.

Weten wat er te doen is op deze locatie?

Welzijnscoaches van Careaz bedenken elke maand een nieuw programma vol verschillende activiteiten voor mensen met en zonder een indicatie dagactiviteiten. U kunt onder meer creatief bezig zijn, een spelletje doen, zingen of luisteren naar muziek, bewegen speciaal voor ouderen, bloemschikken of mee gaan met uitjes die georganiseerd worden.

Grand Café

Openingstijden: dagelijks van 8.00 tot 20.00 uur

Winkeltje

Openingstijden: dagelijks van 10.15 uur tot 16.00 uur

Kapper, pedicure en coupeuse

Op afspraak

Beweegruimte

Sportief bewegen en fysiotherapie

Dagactiviteiten

Maandelijks programma Borculo