Nieuwbouw Antoniushove

Op 30 september 2021 vierden we het bereiken van het hoogste punt! Lees hier het nieuwsbericht. Begin 2021 zijn we gestart met de nieuwbouw van locatie Antoniushove in het centrum van Lichtenvoorde. We hopen in het najaar van 2022 de deuren van dit nieuwe woonzorgcentrum te kunnen openen.

Het nieuwe Antoniushove heeft 104 ruime appartementen (45 m2) en het wordt een fijne plek om te wonen mét alle zorg die nodig is. Er komt een mooi park en op een van de gezellige buurtpleinen treft u altijd andere bewoners om een praatje mee te maken. Wilt u weten hoe het eruit gaat zien?  Scroll dan naar beneden voor mooie impressies van de nieuwe gebouwen. Meer lezen? Kijk dan onderaan de pagina  voor de verschillende nieuwsberichten en nieuwsbrieven.

Kijk mee

Het Foto Collectief Lichtenvoorde is bereid gedurende de hele bouw foto’s te maken. Zo kunnen wij, naast het op de hoogte houden van de bewoners, ook u als bezoeker van onze website regelmatig nieuwe beelden tonen. Kijk mee en zie wat er de afgelopen weken allemaal is gebeurd aan de Rapenburgsestraat! Natuurlijk vindt u hier ook foto’s van de viering van het bereiken van het hoogste punt op 30 september.

Het ontwerp

Het ontwerp is geïnspireerd op historische panden die hebben gestaan op de locatie van het huidige Antoniushove. Zo is er onder andere een imposant gebouw dat refereert aan het oorspronkelijke klooster St. Joseph met daarin vanaf 1912 de meisjesschool. En een dorpse villa geïnspireerd op de historische villa van Van Basten Batenburg.

Ontwerp en beelden: FAME Architecten

Nieuwsberichten rondom de nieuwbouw