Nieuwbouw Antoniushove gestart

Geplaatst op 16 februari 2021

Het is al even geleden dat u iets kon lezen over de nieuwbouw van Antoniushove in Lichtenvoorde. De afgelopen tijd vroegen veel andere zaken om uw en onze aandacht. Zoals de verhuizing naar de Kievitstraat. En natuurlijk de invloed van het coronavirus op het dagelijkse leven van ons allemaal. 

Ondertussen gaan de ontwikkelingen op de bouwplaats aan de Rapenburgsestraat gewoon door. In oktober zijn we gestart met de sloop van Antoniushove en inmiddels is het grote gebouw geheel verdwenen.  Enkele weken was er slechts een grote, kale vlakte maar nu worden de eerste tekenen van de opbouw al weer zichtbaar.

Eind januari is gestart met het aanbrengen van de boorpalen in de grond, de basis van de fundering. Er worden maar liefst 324 boorpalen geplaatst. Een hele klus! Wilt u in anderhalve minuut zien wat er de afgelopen anderhalve maand op het bouwterrein gebeurde? Kijk dan naar onderstaand filmpje. Meer foto’s kunt u hier bekijken.

Ook al is de bouw nog maar net begonnen, we kijken nu al uit naar de mijlpaal van het bereiken van het hoogste punt in, naar verwachting, september 2021.