Open Dagen voor inwoners Oost Gelre

Geplaatst op 09 augustus 2022

Ook zo nieuwsgierig hoe de nieuwe gebouwen van Antoniushove en Rapenburgerhof er vanbinnen uitzien? Nog voordat de deuren officieel openen, kunnen inwoners van Oost Gelre al even rondkijken op:

VRIJDAG 26 EN ZATERDAG 27 AUGUSTUS TUSSEN 10:00 EN 15:00 UUR.

Loop op eigen gelegenheid via een aangegeven, vaste looproute door de gebouwen en krijg zo een indruk van de gemeenschappelijke ruimtes, zoals bijvoorbeeld het Grand Café. Ook zijn enkele appartementen te bekijken. Er staan medewerkers langs de route waaraan u uw vragen kunt stellen. De bezichtiging start bij de hoofdingang van Antoniushove aan de Varsseveldseweg 1 in Lichtenvoorde. Wees welkom!

TIP! Parkeermogelijkheden zijn beperkt. Kom op de fiets of lopend.

Wilt u vanuit ‘uw luie stoel’ meer lezen over de nieuwbouw en enkele foto’s en een filmpje bekijken? Klik dan hier.

Ook een Meet and Greet
Werk je al in de ouderenzorg, wil je herintreden, je misschien wel omscholen of vrijwilligerswerk doen? Ontdek dan wat wij jou naast deze spiksplinternieuwe werkomgeving nog meer te bieden hebben. Kom tijdens de open dagen langs bij onze Meet and Greet op de 1e etage en laat je informeren over de opleidingsmogelijkheden en vacatures. Nu al meer weten? Kijk dan op www.werkenbijcareaz.nl. Hier lees je ook meer over de informatiebijeenkomsten op 1 en 5 september over BBL-leerwerkplekken.