Nieuwe mijlpaal bereikt in nieuwbouwproject Careaz

Geplaatst op 14 juni 2022

Iets minder dan anderhalf jaar na de start van de bouw is op 14 juni het nieuwbouwproject van Careaz in Lichtenvoorde, bestaande uit locaties Antoniushove en het nieuwe Rapenburgerhof, opgeleverd door de aannemer en aan ons overgedragen. De zomermaanden worden gebruikt om het gebouw in te richten en geheel woonklaar te maken. Ook wordt de buitenruimte aan de achterzijde van de gebouwen aangelegd. Definitieve aanplanting ervan volgt in het najaar. De bewoners van de tijdelijke huisvesting van Antoniushove en de bewoners van Patronaatshof verhuizen in de tweede helft van september, na de Lichtenvoordse kermis, naar hun nieuwe appartementen.

In de loop van de zomer zal een open dag worden georganiseerd waarop geïnteresseerden de gebouwen kunnen komen bezichtigen. Klik hier voor meer informatie over en foto’s van de nieuwbouw.

Op de foto: Matthijs Bulsink (KlaassenGroep) overhandigt symbolisch de sleutels aan Ard-Jan Bolijn (Careaz) in bijzijn van Berné Vulkers, Arno Hoogeveen en Bob Hebben (HevoFame).