Onderzoek uitbreidingsmogelijkheden in Borculo. Denkt u mee?

Geplaatst op 10 februari 2022

Welke ideeën heeft u voor het nieuwe wonen op voormalig waterzuiveringsterrein in Borculo?
Bouwt u mee aan een groene, bijzondere woonwijk in Borculo? Een wijk in een duurzame omgeving waar we goed wonen en leven combineren met zorg en omkijken naar elkaar? En waar iedereen welkom is en waar mensen zich plezierig, veilig en gezien voelen? De gemeente Berkelland, ProWonen, Careaz en Waterschap Rijn en IJssel willen graag samen met u kijken of het voormalig waterzuiveringsterrein in Borculo hier een geschikte plek voor is.

Natuurlijk voor iedereen!
We willen weten wat u in een nieuwe, natuurlijke woonwijk belangrijk vindt en waar u enthousiast van wordt. Inwoners, lokale en maatschappelijke ondernemers, buurtverenigingen, zorgaanbieders, onderwijs en alle andere Berkellanders zijn van harte welkom op 24 februari.

Meld u zich daarom snel aan voor de online schrijfsessie!

Aanmelden is eenvoudig
Op 24 februari houden we vier sessies van elk een uur. Iedere sessie heeft plek voor 25 deelnemers. Stuur een mail naar natuurlijkwonen@gemeenteberkelland.nl en vermeld bij welke sessie u aanwezig wilt zijn:

  • Inwoners kunnen zich aanmelden voor de sessie van 15.00 tot 16.00 uur OF voor de sessie van 18.30 tot 19.30 uur.
  • Bedrijven en organisaties kunnen zich aanmelden voor de sessie van 16.30 tot 17.30 uur OF voor de sessie van 20.00 tot 21.00 uur.

Wanneer u bij de deelnemers hoort, ontvangt u per mail een link naar een Microsoft Teams vergadering en informatie over de intenties van de vier organisaties. Doe het snel en in ieder geval voor 21 februari, want VOL = VOL!

Lees hier ook ons vorig bericht over deze ontwikkelingen in Borculo.